Min agenda

Warning: Undefined array key "ref" in /www/webvol15/vd/weomnck4pcol6hm/arkiv.scienceweek.se/public_html/2023/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 2

Nyckelfrågor för utveckling av svensk livsmedelsindustri

Tor 2 feb
09.30–10.15
Digitalt + På plats
Av: Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) + MatLust + Sweden Food Arena
På svenska
Mer information
Boka!
Livsmedelsnäringen är en framtidsbransch och en viktig svensk industrigren.

Det är en bransch som har stor inverkan på vår miljö och hälsa och är viktig för svensk livsmedelsförsörjning. Idag importerar vi 50% av allt vi äter. Hur kan smart industri med bland annat digitalisering och automation bidra till att stödja små och medelstora företag att växa, och därmed öka den svenska hållbara livsmedelsproduktion?

Medverkande

Dan Ericsson

Statssekreterare, Infrastrukturdepartementet

Per Arfvidsson

Vice Vd, Lantmännen , ordförande Sweden Food Arena

Johan Carlstedt

Enhetschef, IVA, Ingenjörsvetenskapsakademin

Mikael Kraft

Head of Factory Automation and Digitalization, Siemens

Sepehr Mousavi

Chief Innovation Officer & Co-Founder, Swegreen

Marie Gidlund

Verksamhetsledare, Sweden Food Arena

Detaljer

  • Tid: Tor 2 feb • 09.30–10.15
  • Format: Digitalt + På plats
  • Lokal: Black Box
  • Programtyp: Publiksittning
  • Arrangör: Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) + MatLust + Sweden Food Arena
  • Språk: Svenska
Hosted by:
Medarrangörer 2023
crossmenuchevron-downarrow-down